Om oss » KÖPA
Din kundvagn

En e-handel som gör dig Happy!

Vi ser oss själva som en rolig e-handelsstartup. En uppstickare som vill utmana genom att tillhandahålla ett stort utbud av produkter genom egen tillverkning eller samarbeten med välkända leverantörer. Alltid med kvalité i fokus.

Därför älskar vi e-handel

Fördelarna med e-handel framför den vanliga handeln i fysiska butiker är många. Detta tror vi är förklaringen till att e-handeln har ökat lavinartat det senaste decenniet.

Att köpa en produkt via nätet, när du sitter hemma i soffan är otroligt smidigt. Att du sedan får den hemkörd till din ytterdörr bara efter några dagar gör det ännu bättre!

"E-handelns möjligheter är oändliga och det är något som fascinerar mig"

- Johan Strömqvist, grundare av KÖPA

Johan
Ruchindra gunasekara GK8x X Cc D Zg unsplash

Vi finns bara online

Du hörde rätt! Vi finns bara online. Det finns ingen fysisk butik som du kan besöka oss i. Den moderna butiken är den digitala.

Det otaliga antalet fördelar som e-handeln innebär har gjort att vi var säkra på vår sak när vi fattade beslutet; vi ska bara finnas online.

Genom en uppsjö av information, gör-det-själv-guider och instruktioner på våra e-handelssajter är vi fast beslutade om att erbjuda den absolut bästa köpupplevelsen för dig som kund.

1. Det ska vara smidigt


Att varken behöva bry sig om öppettider eller var en butik ligger är kanske den främsta anledningen till varför vi tycker att e-handeln är så mycket smidigare.

Du behöver inte heller oroa dig för hur du ska få hem din produkt. Våra varor körs hem till närmaste postombud, i vissa fall till och med hela vägen fram till din ytterdörr.

  • Alltid öppet
  • Leverans direkt till ombud/ytterdörr

2. Det ska gå snabbt


I en bra e-handelsupplevelse ska det gå snabbt att få hem det man har köpt.

Med en strävan på en leveranstid på 1-3 vardagar erbjuder vi de snabbaste leveranserna inom våra verksamma områden.

  • Snabb leverans
  • Oftast 1-3 vardagar

3. Det ska vara säkert


Att handla på nätet ska kännas tryggt. För oss är det en självklarhet att använda oss av toppmodern SSL-kryptering som garanterar att ditt köp är i trygga händer.

  • Krypterad anslutning
  • Säkra betalsätt