En e-handel som gör dig Happy!

Vi ser oss själva som en rolig e-handelsstartup. En uppstickare som vill utmana genom att tillhandahålla ett stort utbud av produkter genom egen tillverkning eller samarbeten med välkända leverantörer. Alltid med kvalité i fokus.

Johan Stromqvist

Därför älskar vi e-handel

Fördelarna med e-handel framför den vanliga handeln i fysiska butiker är många. Detta tror vi är förklaringen till att e-handeln har ökat lavinartat det senaste decenniet.

Att köpa en produkt via nätet, när du sitter hemma i soffan är otroligt smidigt. Att du sedan får den hemkörd till din ytterdörr bara efter några dagar gör det ännu bättre!

"E-handelns möjligheter är oändliga och det är något som fascinerar mig"

- Johan Strömqvist, grundare av KÖPA

Markus spiske 466 E Na Luh LY unsplash

Vi finns bara online

Du hörde rätt! Vi finns bara online. Det finns ingen fysisk butik som du kan besöka oss i. Den moderna butiken är den digitala.

Det otaliga antalet fördelar som e-handeln innebär har gjort att vi var säkra på vår sak när vi fattade beslutet; vi ska bara finnas online.

Genom en uppsjö av information, gör-det-själv-guider och instruktioner på våra e-handelssajter är vi fast beslutade om att erbjuda den absolut bästa köpupplevelsen för dig som kund.

Ruchindra gunasekara GK8x X Cc D Zg unsplash

Vad innebär en bra e-handelsupplevelse?

  1. Det ska vara smidigt
    Vår e-handel är alltid öppen. Inga fasta öppettider eller behöva ta sig till en butik. Helt på dina villkor med leverans direkt till ombud/ytterdörr.

  2. Det ska gå snabbt
    I en bra e-handelsupplevelse ska det gå snabbt att få hem det man har köpt. Oftast inom 2-4 vardagar.

  3. Det ska vara säkert
    Att handla på nätet ska kännas tryggt. För oss är det en självklarhet att använda oss av toppmodern SSL-kryptering som garanterar att ditt köp är i trygga händer.

Kundtjänst

Vi sitter alltid på vår chatt under arbetstid. Där får ni snabbast kontakt med oss. Det går också bra att skicka e-post till kundtjanst@kopasverige.se eller kontakta oss och be om att bli uppringd.

Besöksadress

Tyvärr, vi är helt virtuella. Besök oss på någon av våra e-handelssajter www.kopamatta.se eller www.kopagolv.se.

Företagsadress

Köpa Sverige AB
Sandgatan 4
582 38 Linköping

Organisationsnummer
559146-2808